Avatar

Sri Lanka och Löfven

av Seawolf @, lördag, april 27, 2019, 07:12 (114 dagar sedan) @ Håkan

Problemet är att Löfven INTE fördömer Islam som han fördömer Nazism. Båda lärorna har tillämpat utrotningsvåld och våldsbaserad strävan efter herravälde, men Islam inte bara tillämpar det, de har detta explicit inskrivet i sina "heliga" skrifter också, vilket är sju resor värre.
Om en Nazistinspirerad terrorist gör ett attentat så kallar Löfven det för ett Nazistbaserat dåd. Om islamister utför ett dåd så kalla han det för ett terroristdåd, men inte ett Islambaserat dåd.
Det är ytterligt ynkligt, men orsakas av Socialdemokraternas naiva gullande med Islam i Sverige i syfte att vinna deras röster.

Då ole som alltid bara kommer med orelaterade eller otidiga inlägg och då Sven-Barry antingen inte vill eller inte kan komma på något att bidraga med, Seawolf, så länkar jag till en lång och intressant artikel på kvartal.se där en del historisk och intellektuell bakgrund till vänsterns nutida sammanflätning med islamister beskrivs.

https://kvartal.se/artiklar/sa-fick-islamismen-ideologisk-legitimering-av-vast/

Håkan

Vad mig anbelangar, Håkan, så kommer jag osökt att tänka på att det är överloppsgärning att fortsätta säljarbetet när man redan fått ordern.....:-D

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum