Avatar

Vem ska man rösta på i EU-valet...

av Håkan, Göteborg, lördag, april 27, 2019, 17:44 (405 dagar sedan) @ S-B A-son

Gillar man ord som "Dumpuckon" och att hon jämställer Macron och Orban som "lika farliga" jämte en hel hög märkliga uttalanden är hon säkert rätt kandidat för dig och andra med liknande utgångspunkter.

Själv önskar jag politiker av en helt annan sort.

Om L hade haft kvar Malmström hade jag röstat på dem. Nu vete väl fanken vad det blir.

Inte Skyttedal och KD i alla fall.

Mvh Sven-Barry

Jag gillar dig Sven-Barry trots en hel hög märkliga uttalanden du har kommit med både på upa och i min närvaro genom åren, de förra ofta i form av tråkningar mot mig (som nu) och de senare ofta i påtagligt engagerat tillstånd ihop med flera andra glada, och det är alltså genom att kunna se vad som finns därbakom vi är kompisar, åtminstone jag....

Det verkar ha blivit en metod (#metod?) att vaska fram gamla uttalanden på olika sociala medier och använda dem i stället för sakliga argument, och jag gillar inte ett uttryck som dumpuckon, men det hon skrev efter att JÖK bildat regering håller jag med om - förutom referensen till Quisling som är att förminska den norska tragedin till storleken av Annie Lööf.

Det viktiga för mig är hur de politiska ställningstagandena är och jag har än så länge inte sett någon orsak att ångra att jag röstade på KD i höstas, men framtiden är minst sagt oviss.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum