Avatar

Vem ska man rösta på i EU-valet...

av Håkan, Göteborg, torsdag, maj 02, 2019, 17:54 (396 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag vet egentligen ingenting om dem, annat än att partiet är en avknoppning från Sverigedemokraternas ungdomsförbund. De har samma åsikter om invandring som SD hade för ett antal år sedan.

AfS kan ju vara ett alternativ för dem som inte gillar vare sig EU, invandrare eller invandring.

mvh Sven-Barry

Få se hur morpheus svarar på detta, Sven-Barry, om han nu menade allvar med sitt inlägg.

Partiet är inte en avknoppning från ungdomsförbundet, hela SDU "knoppades av" från partiet då de höll fast vid det som kan kallas partiets vilda ungdomsår - varefter några bildade detta nya parti.

SD har inte ändrat sina åsikter om invandringspolitiken under sin historia, åtminstone inte under det här seklet men tidigare kan det ha varit stökigare i polemiken.

Notera skillnaden mellan åsikter om invandringspolitik och åsikter om invandring, för att inte tala om hur långt det därefter är att ha åsikter om invandrare, om man framför sina åsikter i generella termer.

Själv visste jag inte mer om AfS än att de finns som parti, men lite sökande på nätet gav en hel del avskräckande exempel på deras verksamhet och vilka de umgås med.

Men, Sven-Barry, vilken sort menar du att Sara Skyttedal är, jag blev rätt förbluffad över ditt häftiga inlägg för några dagar sedan och påminde om det i det jag skrev här.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum