Avatar

Vem ska man rösta på i EU-valet...

av Håkan, Göteborg, fredag, maj 03, 2019, 11:20 (395 dagar sedan) @ Seawolf


Menar du att jag formulerat något fel, eller att AfS formulerat något fel?

Mvh Sven-Barry


Ingen aning. Men om du har studerat AfS program, vilket jag inte har, så kan du förhoppningsvis bedöma ev. felformuleringar. Ta gärna min syn ovan som måttstock.

Det är av intresse mest för jämförande forskare att studera partiprogram då de i stort sett är skrivna som texterna i kinesiska lyckokakor, de ska vara tilltalande för alla eller åtminstone nästan alla.

De enda jag har läst i sin helhet är V och SD och det var för några år sedan, och det SD då skrev kunde redan då till största delen också ha skrivits av flera andra partier, och i dag är skillnaden ännu mindre. Verkligheten har en tendens att tränga sig på, ju.

V stack dock ut med att inte tydligt ta avstånd från det där med väpnad revolution, men de kanske har lindat in det bättre numera - i samma syfte som de strök bokstaven K i partinamnet då verkligheten trängde sig på osv...

Men det Sven-Barry frågar i citatet ovan ser jag mest som en sån där svenbarryism, då det borde vara tydligt efter Seawolfs svar att det syftar på hans generalisering av de som väljer AfS.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum