Avatar

Det rör sig om Vänsterpartiet.........

av Håkan, Göteborg, lördag, maj 04, 2019, 10:01 (434 dagar sedan) @ ole

https://www.expressen.se/nyheter/sjostedts-hustru-ann-mawe-far-toppjobb-i-vietnam/

och såklart

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2019/05/190502-ny-ambassador-i-vietnam/

Det rör sig än mer om Socialdemokraterna och regeringen, ole och alla, och det är bakom kulisserna spelet i verkligheten pågår.

Klippt från regeringens hemsida i oles länk:

"Ann Måwe är för närvarande departementsråd och biträdande chef på UD:s Mellanöstern- och Nordafrikaenhet. Hon har tidigare tjänstgjort vid olika enheter i departementet, vid representationen i New York och generalkonsulatet i Jerusalem."

Hustrun till partiledaren för V, formerly known as VPK, har i många år haft tunga uppdrag inom utrikesdepartementet och i flera länder, och hon ska nu bli Sveriges ambassadör i Vietnam.

Kommunistpartiet i Sverige har i alla tider behövts för Socialdemokraternas maktinnehav, men bakom kulisserna då de aldrig varit en del av någon regering, och det där pappret som vi aldrig kommer att få se kan ha varit en lista över vilka som ska få nya roller i spelet bakom kulisserna.

Det pågår också andra omflyttningar inom UD men som nästan alltid är det bara de alternativa media som observerar sådant:

https://ledarsidorna.se/2019/05/ud-forbereder-storre-strategiska-personalforandringar/

Också det som beskrivs i artikeln involverar gifta par och det så kallade köksbordet och vad som där dryftas är en del i föreställningen.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum