Avatar

Kommunalskatten

av Seawolf @, fredag, maj 10, 2019, 17:53 (1785 dagar sedan) @ Håkan

Det har skrivits mycket om just dessa sju barn de senaste veckorna, morpheus och andra, och mitt intryck är att det finns paralleller till det oproportionerliga fokuset på Greta Thunberg i den globala klimatproblematiken. Ad Hominem igen.

Det lär finnas ett sextiotal barn med olika sorters svensk anknytning i läger i områdena runt Syrien, men just dessa sju fångar all uppmärksamhet i media.

Om man utgår från att alla sju har samma fader och moder, vilket behöver bekräftas till exempel via DNA, så har de norsk fader och chilensk moder och tre av dem är födda i det kalifat som IS utropat.

Om det blir bestämt att de fyra äldsta barnen som är födda i Sverige ska tas om hand av Sverige och inte av Norge eller Chile, så är det naturligtvis då rimligt och mänskligt att inte skilja dem åt men att alla sju följs åt till Sverige, men hela hypen runt allt detta är motbjudande.

Dagens ledarartikel i Göteborgs-Posten ger ett tankeväckande historiskt perspektiv.

https://www.gp.se/ledare/det-är-ändå-något-som-skaver-med-is-barnen-1.14985680

Håkan

En Humanistisk Stormakt är självförstörande helt enkelt. Undrar om väljarna i Sverige skall hinna inse detta innan denna oundvikliga prognos har övergått i irreversibla fakta.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum