Avatar

Karl Marx vänder sig i graven........

av Seawolf @, lördag, maj 18, 2019, 08:06 (806 dagar sedan) @ Håkan

Jovisst. Det svenska problemet i stort är inte att det fattas varken pengar eller skattepengar. Problemet är i stället vad skattepengarna används till.
De rödgröna regimerna har sedan 60-talet successivt skapat en oerhörd massa offentliganställda samt skattebetalda organisationer och föreningsanställda som lägger beslag på ansenliga delar av de offentliga utgifterna. Exempelvis finns inom den totala sjukvårdsapparaten minst lika många planerare och organisatörer som utförare, och dessutom inom stat, kommun och landsting, så att de alla kan förhandla och diskutera med varandra för dyra pengar, och dessutom genom detta försvåra för utförarna att bedriva effektiv vård.
Man kan gå igenom hela den offentliga utgiftsstaten och hitta liknande vansinnigheter och som tillsammans föröder resurserna för den samhällsservice som skattepengarna egentligen är avsedda för.
Lägg till detta en sinnessjuk invandrings- och bidragspolitik, ett vansinnigt rättsväsende, bara för att nämna några.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum