Avatar

Karl Marx vänder sig i graven........

av Seawolf @, tisdag, maj 21, 2019, 17:31 (856 dagar sedan) @ ole

Det som kännetecknar många parasiter i naturen är att de i samband med att de suger ut sina värddjur så injicerar de smärtdödande ämnen så värddjuret inte känner nån smärta. Blodiglar är typiska exempel.

På det mänskliga planet finns det många exempel, fast där sprider parasiten mentalt smärtstillande ideer och visioner som får de utsugna att uppleva utsugningen som positiv. Marx-Engels är ett exempel, och trots lärans totala fiaskon varhelst de den provats, så håller den några procent av västvärldens befolkning fångna, utan förmåga att inse hur galen läran är.

Religiösa ledare som övertygar sina troende att offra nästan allt för lärans skull är ett annat exempel. Jo, jag menar nu inte bara Islam, utan minst lika mycket Charles Manson, Heaven's Gate, Folkets tempel, och Soltempelorden är några välkända exempel.

Ledare som tillämpar sådana läror fungerar som slutstrofen i "Hotel Califonia":
- You can checkout any time, but you can never leave. (Så betraktar sig EU och dess troende också för den delen...)

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum