Avatar

Ett inlägg om EU-valet

av Håkan, Göteborg, söndag, maj 26, 2019, 14:17 (274 dagar sedan) @ Pinja

På mitt röstkort från Finland står det att min röst kommer att ogillas om det inkommer anmälan om att jag röstat i något annat land. Jag skippade därför att rösta i Finland.

I Sveriges EU-val röstade jag på m. KD gillar jag f.n. bäst här hemma, men på EU nivå tror jag det blir för konservativt, eller i vissa fall tom bakåtsträvande för mig. Jag tycker ändå lite synd om Ebba som nu när hon lyft KD ska få Adaktusson på halsen. Önskar de hittar något sätt att göra sig av med honom, han är verkligen ett sänke för KD.

Pinja

Vi har en del gemensamt, Pinja, vilket jag tror vi har sett några gånger under åren på upa.

Jag lutade åt KD och funderade på om jag skulle kryssa David Lega eller bara lämna sedeln som den var, men de senaste dagarna har jag ändrat mig.

Adaktusson spelar en viss roll då jag är helt för kvinnors ensamrätt att bestämma, men som den cyniker jag ibland är noterar jag att han röstat på det sätt han gjort i åratal - och först några dagar innan EU-valet "upptäcker" andra partiers politiker det...

Men som jag kanske lyckats förmedla är jag något så in i helvete trött på partier numera och den stegvis år för år allt lägre nivån på hur deras representanter agerar, och det blev i dag så att jag använde valsedeln för M, men med ett kryss en bit ner på framsidan.

Så nu fixar det sig snart med EU. Eller hur fungerar demokratiska val?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum