Avatar

skatteväxling...

av Seawolf @, lördag, juni 22, 2019, 16:13 (1763 dagar sedan) @ Håkan

Jag anmäler konsekvent sådan där "annonser" för falskhet och bluff varhelst de dyker upp. Det är förvånande att inte DN, Skavlan och andra kända liknande stämmer spridarna av så oförblommade lögnaktigheter för intrång och förfalskning av varumärke mm.


Jag mailade GP om det jag såg och nämnde i mitt förra inlägg, Seawolf, men jag tvivlar på att de som missbrukas har juridiska möjligheter att göra något.

Inte i dagens verklighet där inte ens namngivna misstänkta inom landet kallas till förhör på grund av resursbrist inom polisen, och de som ligger bakom den just nu pågående grejen med Skavlan och DN och GP missbrukade har sina databaser i Bitcoinland.
Dvs i den imaginära världen där tusentals annars normala människor trodde att de fått en intressant kontakt i Nigeria via brev - men metoderna utvecklas.

Jag undrar hur vår ägare Rövarn ser på detta, då sådana här verksamheter numera bygger på kryptovaluta där Bitcoin tycks vara det dominerande jävulskapet, och han ju för en tid sedan berättat här på upa att han satsat lite på att få pengar därifrån.

Hur går det Rövarn, några utdelningar från det här till exempel?

[image]

Håkan

Med tanke på staters iver och kreativitet att beskatta allt och alla, med Sverige som ett "föregångsland" t.o.m. med totalt rättsosäkra metoder från skatteverken så är det skrivet i eldskrift i skyn att världen har en accelererande strävan att hitta betalningssystem som är fullkomligt ogenomträngliga för skatteverkens tentakler.
Om detta må man tycka vad man vill, men utvecklingen är klockren, t.o.m. Facebook håller på att rota i sådan teknik.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum