Avatar

Dystopisk?

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, juli 06, 2019, 14:23 (570 dagar sedan) @ Håkan

Dagens artikel på ledarsidorna .se, och på ett tema som varit aktuellt länge och skriven av sidans fristående skribent Chris Forsne.

https://ledarsidorna.se/2019/07/en-forljugen-journalistkar-ar-ett-hot-mot-demokratin/

En fråga till Sven-Barry, som jag vet kommer att läsa detta då han just nu är aktiv på upa med en annan tråd som han startat, och helt utan några fällor i frågan:

Du har berättat för mig att du är personligt bekant med Chris Forsne, och då du berättade detta fick jag intrycket att du såg henne som seriös.

Hur ser du på den länkade artikeln?

Håkan

Först vill jag påpeka att jag inte riktigt ät personligt bekant med henne. Jag har träffat henne ett litet antal gånger. Att säga bekant är för mycket.

F.ö. har jag inte mycket att säga om artikeln på ledarsidorna mer än att jag inte är förvånad över hennes ståndpunkt. Jag är säker på att vinklingar och övertramp sker men inte alls i den omfattning ni på högerkanten och extremhögerkanten anser.

Där extrema vinklingar däremot är oerhört vanligt och en del i en påverkansoperation från bl.a. SD är deras mediafabriker med Egor Putilov som stjärnreporter i spetsen.

Där borde Forsne och andrfa lägga kritik-krutet.

Mvh Sven-Barry, numer obehagligt klok

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum