Avatar

Dystopisk?

av Håkan, Göteborg, lördag, juli 06, 2019, 16:18 (518 dagar sedan) @ S-B A-son

Que?

Nej, jag kommer inte att kontakta min icke-bekanting och inte heller skriva på något kommentarfält. Där finns det tyvärr stollar så det räcker, vilket du kanske inte noterat.

Vi kanske borde ses över en öl så du s.a.s på riktigt får käfta dig trött med mig.

Mvh Sven-Barry, medgörlig och snäll

Du är medgörlig och snäll enbart då du möter någon öga mot öga, Sven-Barry, inte via tangentbordet. Som alla kan se, men som jag själv några gånger sett kan du också bli lite jobbig med folk vid bordet intill om till exempel någons frisyr inte känns rätt för dig. Efter några öl alltså..

Jag har noterat vad kommentarsfält på olika så kallade alternativa media är och vilka udda typer som befolkar dem, med få undantag är det inte bara stollar utan troll i olika skepnader som är dagligen där och är kategoriska i vad och hur de skriver, och i all enkelhet har upa sitt eget oletroll.

Jag har några gånger själv skrivit just i kommentarsfältet om detta och bett om sidägarens kommentarer, men utan respons naturligtvis. Kommentarsfält till alternativsidor är, som jag någon gång skrivit där, enbart en oakadoakör för de permanenta nördarna.

Jag hoppas vi ses snart igen, hoppeligen i båtlivet och också ihop med din spanska sambo, men jag har trots min övre medelålder hela denna sommaren och en bit in på höstkanten jobb för min uppdragsgivare och kanske båtlivet får stå tillbaka en del.

Den generation som ska ta över i just min bransch finns inte, och i dagens Göteborgs-Posten finns en artikel om skriande behov av lotsar, men var ska de hämtas framöver?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum