Avatar

Jag försvarar din rätt att vilja ha köttbullar...

av Seawolf @, tisdag, juli 09, 2019, 16:52 (1724 dagar sedan) @ S-B A-son

Bortser från dina kommentarer.

Du har inte begripit att Angry Foreigner och Henrik Jönsson är del i samma rörelse.
Fortsätt du att dela och skicka länkar med Jönsson.

https://play.acast.com/s/henrikjonsson/champagne-med-henrik-angry-foreigner

Mvh Sven-Barry


Du håller stilen, Sven-Barry, påstår bestämda saker om andra men utan att motivera något med sakuppgifter andra kan titta på för att se om de tolkar det på samma sätt som du.

Som till exempel namnet på den rörelse du syftar på. Eller det kanske inte är något sådant utan som så ofta bara att du tycker illa om båda två.

Och som alltid handlar det enbart om dina känslor och om vem som säger något, inte vad som sägs. Eller skrivs.

Jag tar del av mycket från olika politiska och ideologiska håll, inklusive Henrik Jönsson, och efter att ha lyssnat i några minuter på din länk med lite zappande då jag ska på jobbresa snart och inte har tid med mer just nu, så kommer jag att lyssna på den i sin helhet senare.

Den han samtalar med har jag inte hört talas om tidigare och den första länken du kom med var motbjudande i sitt upplägg, därav min sågning, men samtalet med Henrik gav ett bättre intryck så nu vill jag lyssna på vad de säger.

Vilket du borde göra också i stället för att smutskasta folk.

Håkan


Jag smutskastar inte folk. Det är det du som gör.

Vem som helst kan dra sin egen slutsats om vem "Angry Foreigner" är och vad han står för. Det finns massor av motbjudande klipp på youtube.
Henrik Jönsson finns på exakt samma planhalva som den arge utlänningen. Han är bara lite finare i kanten.
Men de säger samma sak!

Mvh Sven-Barry

VAD är det dessa säger som du anser vara felaktiga utsagor? Handlar det bara om att inte tycka om det de (eller någon annan) säger så är du fel ute.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum