Avatar

Vilken planhalva spelar hon på? LÄS INTE DETTA GERT!

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, juli 21, 2019, 21:20 (145 dagar sedan) @ Håkan

Jag tror hon har ganska rätt i sin analys. Mitt bidrag till det hela är att jag bor 2km från stället och har inte hört något, förrens jag läste om problemet i tidningen.


Ser det som du, Excel 319, och jag har bara väntat lite med en kommentar i hopp att det finns fler som har synpunkter, men...

En annan som är värd att både läsa och lyssna på är Alice Teodorescu, och då min kompis Sven -Barry (jag menar det på allvar vad än andra kan tro) sade upp sin prenumeration på GP då hon blev chef för ledarredaktionen vore det givande om han vill kommentera den länkade artikeln med både text och samtal med henne.

https://www.expressen.se/nyheter/alice-teodorescu-jag-var-valdigt-man-om-att-passa-in/?...

Och så det där med planhalvor, Sven-Barry, frågan är ställd.

Håkan

Heberlein beskriver något som alltid funnits, det nya är att hon gör sak av att det nu är invandrarbarn/nyanlända som djävlas med etniska svenskar.
För mig är det rätt obegripligt att inte föräldrar reagerar på ett bättre sätt. För att inte tala om äldre syskon till de utsatta. Där jag växte upp fanns en del våld av ungefär samma sort som Heberleins etik beskriver. Synd för hennes analys att hon inte har ett historiskt perspektiv.

Vad gäller planhalvor och Jönsson, så är ändå Heberlein närmare anständigheten trots att hon står och balanserar på anständighetens gräns. Liksom andra "moderater" gör.

Jönsson och Angry Foreigner däremot. En helt annan sak. De lirar på samma bedrövliga planhalva, där syftet verkar vara att enbart kasta Sverige i smutsen utan några som helst hämningar. Varför talar de engelska de små liven?

Och, varför länkar du aldrig till Engellau numer?

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum