Avatar

För fan Gert, undvik !!! ...planhalvor det finns spelare på.

av Håkan, Göteborg, torsdag, juli 25, 2019, 17:54 (133 dagar sedan) @ S-B A-son

För att fortsätta på planhalveriet, något du verkar ogilla å det grövsta, vill jag poängtera att Obama befinner sig på ljusårs avstånd från de obehagliga ljushuvudena Henrik Jönsson och den ännu obehagligare "Angry Foreigner".

Saknar världspolitiker av Obamas kaliber.

Sorgligt nog är Putin den mest begåvade världsledaren idag. (En satsad tia för att han sponsrar Foreignern och Jönsson).

Mvh Sven-Barry, äktsvensk

PS. Ole är helt på riktigt. Har fått goda råd av honom gällande turistboende i Oslo för ett förfärande stort antal år sedan.
Kan det vara så att de numer bara två upa-are vars åsikter du inte gillar per automatik blir anklagade för att vara troll av dig och de mindre begåvade följarna? DS

Sedär, Sven-Barry, med lite småtykna ord fick jag ut dig i ljuset igen...

Visst är Obama och Henrik Jönsson på långt avstånd från varandra i samhälleliga positioner, men att Obama också som du antyder är ljusår mer begåvad tvivlar jag på, men tror du det så är det din sak.

Det kan vara så att Henrik Jönsson skulle vinna om det gick att jämföra begåvningar objektivt, och Obamas världspolitik visade sig öppna mellanöstern till Al Assad, Ryssland och Iran, vilket förtar effekten av den personliga charmen en del.

Det är också din sak att tro att Putin är med och finansierar Henrik Jönsson och Angry Foreigner och jag sätter en tia emot. OK?

Jag har benämnt ole som troll vid ett flertal tillfällen men aldrig dig, du har annat att irritera mig med, och det är inte på grund av att jag ogillar hans åsikter eftersom han sällan tycks ha några.

Det är ju en typisk försåtlig anklagelse att påstå sådant med avsikt att ge tillfälliga läsare ett visst intryck av mig, men andra har också benämnt honom som troll, Seawolf till exempel och det finns fler som du nu benämner mindre begåvade följare till mig.
Få se om de håller med.

Och som avslutning, vad menar du med "äktsvensk"? Vilka är inte äktsvenskar? Mellan två och tre millioner människor med permanent boende här har direkt eller indirekt ett ursprung utanför Sverige - men ingen är för mig annat än svensk.

Men då jag ju tror att du bara försöker få mig och mina påstådda upa-följare att framstå som oäkta svenskar ser jag uttrycket bara som en del av dig, som vanligt.

Och nu står en tia på spel, vi höres när du forskat färdigt!

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum