Avatar

Mycket intressant artikel för exempelvis signaturen Håkan m.

av Seawolf @, torsdag, augusti 15, 2019, 22:48 (165 dagar sedan) @ Håkan

Eventuella samarbeten mellan högersiter i världen är blott en ljum fis i rymden jämfört med den massiva korporationen av rödgröna journalister och deras etablerade media som de under de senaste decennierna har erövrat makten över.

I det hela är det ointressant vem som samarbetar med vem i nyhetsförmedlingen. Det enda relevanta är vad som framförs, och huruvida detta är sant eller ej.

Det är synnerligen svagsint att döma ut någon nyhet bara för att den framförs i ett media man tycker illa om.


Det du Seawolf säger om vad som sägs i stället för av vem har sagts många gånger men det finns alltid döva öron.

En av artiklarna på Göteborgs-Postens ledarsida i dag speglar ganska väl det du säger om hur media har blivit politiserade i Sverige.

https://www.gp.se/ledare/svenskar-förstår-inte-polen-1.17130232

Det är nu tre dagar sedan jag bad Sven-Barry att återkomma om vilka media han läser och vilka han lyssnar på.
Jag tvivlar på att han bryr sig om att svara.

Håkan

Vänstermedias (= alla större media i Sverige) ideal har gjort och gör att allt negativt om kommunismens härjningar i Ryssland, DDR, Ungern, Tjeckien, Ukraina, Rumänien, Albanien osv. blockeras och förträngs, och allt skeende av konservativ karaktär både i dessa länder och i USA förvrängs och snedselekteras för att smutskasta detsamma.
Resultatet är att absolut INGET som en demokratiskt vald konservativ regim gör i dessa länder får framstå som positivt, utan skall med alla medel förvrängas och smutskastas.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum