Avatar

Och för att inte lämna Sven-Barry utanför...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, måndag, augusti 19, 2019, 09:49 (327 dagar sedan) @ Håkan

...så kommer här en liten Henrik Jönsson.

https://www.youtube.com/channel/UCQmwkvc1eVuIfxjIq6JvWtg

Det han talar om är just det Sven-Barry själv tog initiativ till med sin länk till denna artikel i New York Times, i tråden med en rubrik lika polariserande mot mig som min i denna tråd mot honom.

Jag har sedan dess läst artikeln i NYT i sin helhet trots både betalvägg och deras påpekande om vilken asocial typ jag är som använder annonsblockerare, detta genom att använda mig av den metod Seawolf för några år sedan informerade om, och artikeln är tendensiös för att uttrycka det milt.

Det är inte journalistik, det är demagogi. Den uppföljande artikel som DN publicerade är ett koncentrat av NYT, och det Henrik Jönsson säger i början om ett beställningsarbete är svårt att bortse från.

Som Henrik Jönsson säger och som jag också noterade är artikeln inte en kritik mot Sverige eller mot svensk politik, det är en attack mot de som ifrågasätter denna politik och påvisar dess konsekvenser.

I artikeln nämns många exempel på individer och organisationer och medier, vars agerande sedan många år är värda all den kritik de får, men detta tages också ett steg längre till att också gälla alla som i dag är aktiva oavsett hur många utrensningar i olika former som skett under några årtionden.

Det Henrik Jönsson säger under de avslutande minuterna är väl värt att lyssna på och ta till sig, Sven-Barry, för oss alla.

Eller hur?

Håkan

Tala om vad HJ säger de sista minuterna i stället.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum