Avatar

Inte hemligt......

av Håkan, Göteborg, måndag, augusti 19, 2019, 14:54 (323 dagar sedan) @ S-B A-son

Nu kom det i DI

https://www.di.se/nyheter/irans-utrikesminister-kommer-till-sverige/

Och hela tiden har man kunnit läsa här
https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2019/08/irans-utrikesminister-besoker-sverig...

Och så va det ju bra att det blev serverat utav Public service så tidigt.


Signaturen Håkan, liksom andra på extremhögerkanten hävdar med dårars envishet att det de kallar MSM, Main Stream Media, där DN och SvT/SR är värsta exemplen, befolkas av kommunister och miljöpartister som undanhåller massor av viktiga nyheter från den vilseförda allmänheten.
Aldrig ett ord om Nya Tider, Fria Tider, Samnytt, diverse extremistbloggar, etc.

Mvh Sven-Barry, trött på högerextremism

Dina beskyllningar blir allt mer ociviliserade, Sven-Barry, och då du aldrig försöker underbygga dem med fakta gör du också bort dig själv allt mer och mer.

Jag har för ett par år sedan i samband med första bokmässedebaklet läst ett par artiklar på Nya Tider, mest på måfå valda för att se vad som kunde motivera att ifrågasätta tryck- och yttrandefrihetsförordningen, och jag fann just dessa artiklar inte mer vinklade än mycket annat man kan läsa i andra ideologiskt baserade skrifter. Vilka artiklar det var har jag glömt och det redan snart efter läsningen.

Har aldrig läst annat på den sidan och det övriga du nämner, underförstått som min dagliga lektyr, har jag inte ens hört talas om.

Vilket förklarar att jag inte nämner dem, till skillnad från dig som spyr galla över både mig och det jag skriver och länkar till utan att läsa något vare sig före eller efter. Ett märkligt beteende.

Det du påstår om vad jag och andra, dvs Seawolf vilket vi alla vet är den du syftar på, har sagt om vilka som befolkar MSM är också en lögn så obehärskat som du uttrycker det.
Den politiska och värderingsmässiga hemvisten hos en majoritet av journalister har noterats av flera olika instanser genom åren, det har inte Seawolf hittat på.

Vad behövs för att du ska förstå att jag inte bara "är trött" på högerextremism utan avskyr alla dess yttringar? Liksom jag avskyr vänsterextremism, vilket du märkligt nog inte gör att döma av att du aldrig skriver ett ord om det, och jag avskyr också religiös extremism - vilket du inte heller skriver att du gör.

Och du skriver inte heller vilka medier du har förtroende för, kanske lite känsligt?
Har du kvar prenumerationen på Svenska Dagbladet, en tidning som själv deklarerar sig på högersidan och är en del i Schibstedkoncernen?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum