Avatar

När jag läste om Margot Wallström...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, september 07, 2019, 14:15 (336 dagar sedan) @ Håkan

...i några så kallade etablerade medier och om hennes plötsliga beslut att tillbringa mer tid med familjen, och också läste de nästan enbart positiva orden om hennes politiska gärning - så tänkte jag att det måste finnas två Margot Wallström.

Och det gör det uppenbarligen då den här artikeln beskriver en helt annan person och politisk gärning.

https://ledarsidorna.se/2019/09/exit-mugabe-exit-wallstrom/

Det jag tänkte redan från första stund jag hörde om hennes beslut att tillbringa mer tid med familjen var att hon, tyvärr alldeles för sent, fått sparken.

Tror att jag inte är ensam om den insikten ens på upa...

Håkan

PS
Som en rolig knorr kan jag nämna det jag läste om Boris Johnson och att hans bror lämnat sin parlamentariska position i protest mot brexitpolitiken, att det nog är ett unikt fall av att lämna politiken för att tillbringa mindre tid med familjen...
DS

Hon kan naturligtvis ha fått sparken, men samtidigt ska man veta att hon varit populär i de egna sosseleden. Jag tror att det är helt sant att hon valt att lämna pga familjeskäl. Hon lider tydligen av giftstruma, iofs något man har effektiva mediciner mot idag, men med åren kommer insikten att det kanske inte är värt att slita ihjäl sig för närmast ingenting.

Annika Strandhäll har tagit timeout, också av familjeskäl. Hennes man, Tomas Wolf har gått bort rätt oväntat. Hans bortgång omges av rykten. Hon borde kanske ha avgått för länge sedan?

Det hör ju till god ton att hedra avgående ministrar. Men naturligtvis behöver ju Ledarsidorna inte hålla sig med slikt. De är ju mer av en gaphalssida för missnöjda och undanskuffade.

Mvh Sven-Barry, insatt

PS. Det verkar finnas en väldefinierad hackordning i regeringen. Andersson högst upp, sedan har Hultqvist lyckats kravla sig upp och Wallström hamnade på tredjeplatsen.
Var Löfvén finns på den skalan är inte lätt att veta. DS

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum