Avatar

När jag läste om Margot Wallström...

av Håkan, Göteborg, lördag, september 07, 2019, 14:51 (336 dagar sedan) @ S-B A-son

Hon kan naturligtvis ha fått sparken, men samtidigt ska man veta att hon varit populär i de egna sosseleden. Jag tror att det är helt sant att hon valt att lämna pga familjeskäl. Hon lider tydligen av giftstruma, iofs något man har effektiva mediciner mot idag, men med åren kommer insikten att det kanske inte är värt att slita ihjäl sig för närmast ingenting.

Annika Strandhäll har tagit timeout, också av familjeskäl. Hennes man, Tomas Wolf har gått bort rätt oväntat. Hans bortgång omges av rykten. Hon borde kanske ha avgått för länge sedan?

Det hör ju till god ton att hedra avgående ministrar. Men naturligtvis behöver ju Ledarsidorna inte hålla sig med slikt. De är ju mer av en gaphalssida för missnöjda och undanskuffade.

Mvh Sven-Barry, insatt

PS. Det verkar finnas en väldefinierad hackordning i regeringen. Andersson högst upp, sedan har Hultqvist lyckats kravla sig upp och Wallström hamnade på tredjeplatsen.
Var Löfvén finns på den skalan är inte lätt att veta. DS

För att avvika från det som sedan länge blivit det förväntade mellan oss, Sven-Barry, så håller jag med om det mesta du skriver, men med reservation för det där om gaphalssida för missnöjda och undanskuffade.

Det stämmer bra på kommentarsfältet men hade du varit intresserad av att på allvar ta del av det som publiceras hade du inte avfärdat Johan Westerholm, Chris Forsne, Mäki och andra där så lättvindigt.

Just frågan om vad Löfvens roll är i skådespelet har denne Mäki många gånger besvarat mästerligt i bildform, liksom många andras roller har blivit avbildade.

Förresten, den insatte vet att statsministerns efternamn inte stavas med en accent...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum