Avatar

Leif Östling

av Håkan, Göteborg, fredag, november 01, 2019, 13:56 (324 dagar sedan) @ Pinja

Är i blåsväder igen, dessvärre. Jag börjar verkligen helt och hållet tappa tron på Sverige. Är detta hur man hedrar en av sina allra mest meriterade och hedervärda medborgare, som genom sin klokskap och sitt ledarskap bringat välstånd till tusentals medborgare genom decennier, miljarder till statskassan inte att förglömma. Så här skrev jag på Leifs Facebok sida:

Jag beklagar Leif att du får lida i PK-skärselden medan ingen lyssnar på vad du verkligen sa. Inget rasistiskt alls. Självklart tar det tid att anpassa sig till en ny miljö och kultur. Så är det för alla, och det vet jag själv som flyttat det lilla steget från Finland till Sverige. Förresten har (vänster)författaren Ola Larsmo skrivit en hel bok om hur svårt det var för svenskarna i Amerika, innan de efter några generationer smälte in i samhället. Inget rasistiskt i det alls, liksom inte heller i det du berättade om Somalierna.

Pinja

Märkligt hur det kan sammanträffa ibland, Pinja, jag tänkte just länka till den intervju du talar om och här kommer länken.

https://www.youtube.com/watch?v=qyRvmnd8W-M

Jag blev nyfiken på denna intervju efter att ha läst bland annat på ledarsidorna.se om den (läs gärna själva alla) och har nu lyssnat igenom den i sin helhet och håller helt med dig Pinja.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum