Leif Östling

av behan, måndag, november 04, 2019, 14:57 (250 dagar sedan) @ S-B A-son

För mig är det obegripligt att så stor vikt läggs vid Östlings ord. Han är sedan länge borta ur alla viktiga sammanhang. Det han kväder fram om arbetarna på Scania hade lika gärna kunnat sägas av den som sade att negern bara behöver ett par stora skor och ett lugnt ställe att skita på för att trivas gott. (Jag tror det var Gösta Bohman som sade de bevingade orden.) Hörsägen och sådant som sägs mellan skål och vägg, inga påvisbara fakta.

Mvh Sven-Barry

Jomenvisst är det märkligt. Jag tyckte t o m att ”folkstormen” efter hans va fan-uttalande var svårförståelig trots att han då var företrädare för Svenskt Näringsliv. En god vän, vanligtvis klok och sansad, blev nära nog skogstokig. Han ansåg att LÖ bröt samhällskontraktet vilket var nära nog landsförräderi. Yttrandefrihet, blaha.
Jag undrade då hur min vän såg på att gruvåttan (heter de väl) i Kiruna redan för decennier sedan köpt in privata sjukförsäkringar för sina medlemmar. Med perspektivet samhällskontrakt alltså. Men det föll inte i god jord kan man säga.

Den ännu gamligare gamle, som för närvarande är mest klimatorienterad då jag för andra gången på några år tvingas renskrapa båtens underliv, snuskslabb!


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum