Avatar

Leif Östling

av Håkan, Göteborg, måndag, november 04, 2019, 15:35 (321 dagar sedan) @ S-B A-son


För mig är det obegripligt att så stor vikt läggs vid Östlings ord. Han är sedan länge borta ur alla viktiga sammanhang. Det han kväder fram om arbetarna på Scania hade lika gärna kunnat sägas av den som sade att negern bara behöver ett par stora skor och ett lugnt ställe att skita på för att trivas gott. (Jag tror det var Gösta Bohman som sade de bevingade orden.) Hörsägen och sådant som sägs mellan skål och vägg, inga påvisbara fakta.

Mvh Sven-Barry

Det var inte arbetarna på Scania han nämnde (kvädde?) något om i en kort passus i slutet av en entimmes intervju, Sven-Barry, det var sina egna observationer och tankar om något som hände under hans tid som VD och ingen hörsägen.

Man kan tro vad man vill om orsakerna till att nio av tio efter en tid hade slutat, men berätta då vad du tror om det i stället för de gamla vanliga personpåhoppen.

Jag har försökt att hitta det rasistiska yttrande du jämför Östlings ord med, men utan resultat. Gissar att det är ett påhitt som så mycket annat när det handlar om att smutskasta dem man ogillar.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum