Avatar

Leif Östling

av Seawolf @, tisdag, november 05, 2019, 20:54 (326 dagar sedan) @ Håkan

Att det skall vara så j-a svårt för de politiskt korrekta att ta till sig det faktum att vissa kulturer och religioner som drabbar en del Homo Sapiens av alla upptänkliga former och färger utgör ett svårt hinder för dem att kunna jobba och försörja sig i det avancerade västerländska arbetslivet.
Det är ju för tusan inte deras former och färger (-ras-) som är problemet utan den påverkan som deras "hemmakultur" och/eller "hemmareligion" utsatt dem för.
Att kalla folk för rasister för att de kritiserar de utövare av kulturer och religioner som är inkompatibla med det västerländska samhället är ren idioti.
Man väljer inte sin form och färg, det föds man till. Men man kan anpassa sig och se till att funka i det samhälle man valt att leva i. Gör man inte det får man finna sig i att bli kritiserad, och det har inte ett dugg med rasism att göra.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum