Avatar

Leif Östling

av Håkan, Göteborg, onsdag, november 06, 2019, 11:11 (252 dagar sedan) @ Seawolf

Att det skall vara så j-a svårt för de politiskt korrekta att ta till sig det faktum att vissa kulturer och religioner som drabbar en del Homo Sapiens av alla upptänkliga former och färger utgör ett svårt hinder för dem att kunna jobba och försörja sig i det avancerade västerländska arbetslivet.
Det är ju för tusan inte deras former och färger (-ras-) som är problemet utan den påverkan som deras "hemmakultur" och/eller "hemmareligion" utsatt dem för.
Att kalla folk för rasister för att de kritiserar de utövare av kulturer och religioner som är inkompatibla med det västerländska samhället är ren idioti.
Man väljer inte sin form och färg, det föds man till. Men man kan anpassa sig och se till att funka i det samhälle man valt att leva i. Gör man inte det får man finna sig i att bli kritiserad, och det har inte ett dugg med rasism att göra.

Bra rutet, Seawolf, och signifikant för de som kritiserar och använder rasistkortet i olika former är att de aldrig bemöter invändningar från dem de anklagar, med några utvecklade resonemang som stöd för sina påståenden.

I stället antingen med tystnad, eller med fortsatta anklagelser, och vi ser det inte minst på upa.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum