Per-Olof Eriksson

av Excel 319, fredag, november 15, 2019, 14:47 (240 dagar sedan) @ Seawolf

CO2-tesen är väl ett typexempel på när man börjar med facit för att sedan bygga upp en ekvation bakåt för att få ekvationen att gå ihop med hjälp av lämpliga viktningar.

Det skulle vara kul att få sitta med i lärosalen på KTH och/eller Chalmers och höra hur utbildningen går till och hur fokus ligger. Jag blir orolig när lärare från nämnda lärosäten står som experter i TV och säger att vi inte ska ha den eller den produktionen i Sverige, för då klarar vi inte miljömålen. Det känns som om de menar att lade vi ner all produktion i Sverige och sedan importerade allt med biodrivmedels drivna transporter, så klarar vi miljömålen och då är det jättebra. Att behovet av produktionen finns spelar ingen roll, bara någon annan släpper ut någon annan stans.

Jag har haft en fundering på vilket genomslag jag skulle få i media om jag skolkade från jobbet och följde efter Färjestad på deras hockeymatcher och satte mig utanför arenorna med ett plakat där det stod "Stå upp för miljön och vägra gå på hockey"? Troligen åker jag på en rejäl propp.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum