Avatar

Musse pigg etc.....

av Håkan, Göteborg, fredag, november 15, 2019, 18:15 (239 dagar sedan) @ ole

"Att 11000 "forskare" och en udda norrman, varav flertalet är sociogiskt och samhällsinriktade och även inkluderar Musse Pigg m.fl.,...….."

Ekonomer och samhällsvetare är nog med just för att utreda ekonomiska och samhälleliga
konsekvenser av klimatändring.
Antagligen inte så dumt.

För att ge mig in i detta och att liksom Seawolf mata trollet, ole, så är redan ditt ord "nog" tillräckligt för att avslöja dig som en som tror det du vill tro - eller som jag sedan flera år skrivit att du är på upa för att se vad du kan få till för stridigheter mellan andra.

Men för att ta upp frågan om ekonomer och samhällsvetare (och pensionerade sådana liksom ännu inte examinerade och säkert ännu mer udda individer bland elvatusen, oräknat norrmän) är med endast i rollerna av utredare av konsekvenser av klimatförändringar, så saknas något nästan helt för dem.
Forskningsunderlag.
Empiriska data baserade på historiska eller arkeologiska upptäckter som kan kopplas till klimatförändringar - och samtidigt kunskaper om de ekonomiska och samhälleliga förhållandena före och under och efter dessa klimatförändringarna.

Med tanke på att klimatförändringar inte är väder, vilket växlar från dag till dag och timme till timme, utan från århundrade till århundrade - och även då endast om det är en extremt snabb förändringsprocess, så inser alla att empiriska data saknas.

Så allt det handlar om för de som låtsas bidraga till forskningen är att vara med. Alla ska med...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum