Fuck cancer!

av morpheus, söndag, november 24, 2019, 17:37 (229 dagar sedan)

Inget kul just nu. Fick njursten för 1 1/2 månad sedan och åkte ambulans för första gången i livet. Skulle sedan röntgas och lokalisera njurstenen.
Sedan ett försök till att ta bort stenen med ultraljudssprängning, men den satt ej åtkomligt så det blev en operation under samma eftermiddag.
Så upp med verktyg genom snabeln för att ta ut stenjäveln, men det slutade med en kateter insatt mellan njure och urinblåsa som jag går med nu och har då gjort sedan den 16/10.
Får sedan en kallelse till medicin på Sahlgrenska för provtagning. Kommer in där och har inte en aning om vad det gäller. Får då reda på att det finns en tumör på ena binjuren på 2 cm som de vill söka mer kunskap om. Så nu är det prover efter prover och mera röntgen för att se om den växer.
Mitt i allt detta ska jag på ytterligare en operation i början på december för att äntligen avlägsna den där stenbumlingen som irriterar dygnet runt.
Sedan följer ytterligare en op då det sitter en prostata som heller inte vill lira ihop med resten, så nu pissar man blod hela dagarna och halva nätterna igenom. Till råga på allt ringer Försäkringskassan en söndag och ville bara meddela att utbetalningen sker under kommande vecka, alltid något positivt i all bedrövelse.
Man bör vara frisk för att vara sjuk.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum