Avatar

Ett klipp från Alice Teodorescus offentliga FB-sida

av Håkan, Göteborg, torsdag, november 28, 2019, 13:34 (299 dagar sedan) @ Excel 319

Det Alice skriver är ju ingen nyhet, egentligen. Bara det att mängden fusk ökar med möjligheterna och att en ny grupp fuskare har uppdagats. Fuskats har det gjort i alla tider men då kostade det inte lika mycket. När jag läser din sista mening så kan jag bara tänka, han är att bra naiv han Håkan. Eftersom du inte gillar de små gula så blir det ingen sådan.

Det Alice skriver handlar inte i första hand om det fusk som förekommer i stor omfattning, Excel 319, men om de lagar och politiska beslut och "signaler" som skapar starka drivkrafter för millioner människor att försöka ta sig just till Sverige av alla Europas länder.

Och de som lyckas ta sig innanför gränsen, som är vidöppen, vet att den följande behandlingen av dem ger stora möjligheter att genom fusk av olika slag bli kvar.

Det jag syftade på med min avslutande mening är att sedan många år är det en del upare som uppför sig på det sätt Alice beskriver, genom att sätta likhetstecken mellan att vilja ha konsekvensanalyser och att vara främlingsfientlig och rasist.

Dina avslutande ord hoppas jag du kan förklara för jag förstår inte vad du menar.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum