Avatar

såg inte detta hål komma........

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, december 04, 2019, 18:07 (605 dagar sedan) @ Seawolf

Det finns en mycket stor andel av folk i Sverige som är gravt bekymrade över landets utveckling. Alldeles för många saknar förmågan att uttrycka detta på annat sätt än med hatiska kommentarer vid de flesta av de inlägg som kritiserar de svenska förhållandena, alternativt sådana som brunsmetar folk, fä och "fel" organisationer.
Detta gäller gravt bekymrade både från de rödgröna och från de blåbruna.

Ser man i stort så understöds hatare från de rödgröna ensidigt från det etablissemang som nästan totalt ha erövrats av rödgröna aktivister, via trakasserier, åsiktsförtryck, repressalier, avsked från jobbet i strid med lagarna om anställningstrygghet, åsiktsfrihet, yttrandefrihet osv, allt via att åberopa en icke lagstadgad och subjektiv "värdegrund" som man ogenerat och stött av rättsväsendet och facken låter övertrumfa t.o.m. våra grundlagar!

Att anklaga seriösa skribenter och länkare till deras alster för att hysa samma åsikter som de som hatarna uttrycker i kommentarerna är ett intellektuellt haveri.

Jag förstår mycket väl att varken du eller signaturen Håkan vill kopplas ihop med knäppgökarna och stollarna som regelmässigt befolkar kommentarsfälten i de bloggar, Vloggar eller andra sidor som i alla fall signaturen Håkan så frikostigt delar.

Men, att inte se eller förstå vilka figurer som hyser samma åsikter som ni gör är det verkliga intellektuella haveriet. Ingen av er är ju tappad bakom en vagn.

Klädsamt vore att ge fan i alla problembeskrivande länkar och i stället själva skriva vad ni anser är problemet/problemen och samtidigt försöka sig på i alla fall någon enda lösningsorienterad idé, hur grund den än är.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum