Avatar

såg inte detta hål komma........

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 04, 2019, 20:02 (659 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag förstår mycket väl att varken du eller signaturen Håkan vill kopplas ihop med knäppgökarna och stollarna som regelmässigt befolkar kommentarsfälten i de bloggar, Vloggar eller andra sidor som i alla fall signaturen Håkan så frikostigt delar.

Men, att inte se eller förstå vilka figurer som hyser samma åsikter som ni gör är det verkliga intellektuella haveriet. Ingen av er är ju tappad bakom en vagn.

Klädsamt vore att ge fan i alla problembeskrivande länkar och i stället själva skriva vad ni anser är problemet/problemen och samtidigt försöka sig på i alla fall någon enda lösningsorienterad idé, hur grund den än är.

Mvh Sven-Barry

När nu Seawolf har svarat på det sista stycket i ditt inlägg, Sven-Barry, så vill jag fylla på det han skrev med en stilla undran om du inte kan hålla reda på ens två tankar i ditt eget huvud.

Du börjar med att "förstå" att vi inte vill bli ihopkopplade med kommentarsfälten, vilket du i dina tidigare inlägg uppenbarligen inte förstått utan uttryckligen kopplat ihop oss med. Eller mig för att vara noga då Seawolf kom in i bilden lite senare.

Men därefter fortsätter du, inte oväntat får jag säga efter alla dessa år med dig på upa, med att återigen koppla ihop oss med figurer som enligt dig hyser samma åsikter som vi, vilket endast kan betyda de som skriver på kommentarsfälten.

Detta då du inte påstår att Johan Westerholm eller Chris Forsne (som exempel just från ledarsidorna.se) är knäppgökar och stollar och allt vad du kan hitta på för nedvärderande epitet - eller är det också dessa du syftar på kanske?

Men framför allt, vilka åsikter har jag och Seawolf som du så starkt avskyr och som också framförs på kommentarsfälten?

Berätta.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum