Avatar

Steg för steg...

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 04, 2019, 20:18 (1598 dagar sedan) @ S-B A-son

Läste detta citat alldeles nyss.

"Det har bara gått lite mer än ett år sedan Ulf Kristersson satt med Hédi Fried, som överlevt förintelsen, och oroade sig över SD:s tillväxt. Han lovade henne att aldrig samarbeta med SD. Det löftet har nu brutits."

Men so what, sparrisen Kristersson är politiker av sämsta sort och tror att hans sargade parti har att vinna på att jobba ihop med SD.

Mvh Sven-Barry

Jag sökte på termen sparrispolitiker men fick noll träffar, Sven-Barry, men det kommer nog efterhand som M fortsätter med sitt osäkra sökande.

Jag har också sökt efter info om det omnämnda löftet men endast funnit ett par artiklar om deras möte någon gång innan valet 2018, och löftet formuleras av andra just nu så varken du eller jag vet hur starkt och villkorslöst det var.

Men och ett viktigt men, Ulf Kristersson var tydlig med att avvisa alla kontakter av samarbetskaraktär både före och efter valet, men det han nu hänvisar till är den miserabla konstruktion av regering som landet lider av och som han då, med redan bevingade ord "inte såg komma."

Ett tunt argument men ändå inte osakligt och nu frågar jag dig Sven-Barry vilken eller vilka partiledare i Sverige är enligt dig är av bästa sort i stället för Kristersson som är av sämsta sort.

Spänd förväntan från alla de milliarder som kan läsa på upa.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum