Avatar

Steg för steg...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, december 07, 2019, 18:03 (1601 dagar sedan) @ Håkan

Först vill jag be mänskligheten om ursäkt för att ha kallat Kristersson en sparrispolitiker.
Det är naturligtvis djupt kränkande mot sparris och alla dem som gillar honom och gillar sparris.

De bästa politikerna på den svenska politiska scenen är utan tvekan Jimmie Åkesson och Jonas Sjöstedt.

Mvh Sven-Barry


Det var inte mina relationer med sparris eller Kristersson som fick mig att inleda som jag gjorde, Sven-Barry, endast ett försök att lätta upp stämningen.

Glädjande att du svarar på frågan och beträffande Jimmie Åkesson håller jag med, men endast i den bemärkelse jag tidigare skrivit om, att i det innehållslösa skådespel som speciellt partiledardebatter sedan flera år har blivit är han den som spelar sin roll bäst.

I mitt tycke är Ebba Busch Thor den som kommer därefter, som rollfigur alltså.

Jonas Sjöstedt är för mig endast motbjudande då han som skådespelare agerar som om han och V har huvudrollen i Sverige. Partiets rötter är nog förklaringen till det då de under större delen av nittonhundratalet fick näring från avgrunden och de lever än och visar tecken på att skjuta skott på nytt.

Bra att få svar på den frågan, Sven-Barry, nu väntar jag (och kanske Seawolf) på att också få veta vilka åsikter vi har gemensamt med de som skriver på kommentarsfältet på ledarsidorna.se.

Du har ju fler trådar att hålla reda på.

Håkan

Nota bene att min åsikt om partiledarnas retoriska förmåga inte har något alls att göra med deras och deras partiers förda politik varken nu eller tidigare.

EBT är också duktig, men hon saknar i mitt tycke något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men hon är ung, ser bra ut och är snabbtänkt och de allra flesta i valmanskåren verkar gilla henne.

Och så till den allra svåraste frågan för dig och Seawolf. Det är för de allra flesta lätt att förstå att det ni har gemensamt med dessa hjärngiganter är de åsikter som torgförs i forats ursprungsinlägg alldenstund ni själva länkat till detsamma.

Mvh Sven-Barry som uppskattar din upplättade stämning

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum