Avatar

Steg för steg...

av Håkan, Göteborg, lördag, december 07, 2019, 20:42 (1601 dagar sedan) @ S-B A-son

Nota bene att min åsikt om partiledarnas retoriska förmåga inte har något alls att göra med deras och deras partiers förda politik varken nu eller tidigare.

EBT är också duktig, men hon saknar i mitt tycke något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men hon är ung, ser bra ut och är snabbtänkt och de allra flesta i valmanskåren verkar gilla henne.

Och så till den allra svåraste frågan för dig och Seawolf. Det är för de allra flesta lätt att förstå att det ni har gemensamt med dessa hjärngiganter är de åsikter som torgförs i forats ursprungsinlägg alldenstund ni själva länkat till detsamma.

Mvh Sven-Barry som uppskattar din upplättade stämning

Kul att se din avslutning, Sven-Barry, den påminner mig om ditt nyligen skrivna och underförstådda påstående att det är jag och inte du som behöver bättra sig när det handlar om att fokusera på person i stället för sakfrågor i inläggen man gör.

Detta nämnt endast för att bibehålla den goda stämningen förstås.

Glädjande att se att du tar tillbaka det där om att jag och Seawolf har samma åsikter som framförs i kommentarsfälten, dessa nämner du nu inte.

Men tråkigt att se dig som så ofta sedan alla år använda förminskande ord och uttryck om sådant du inte har egna argument emot, ord som "hjärngiganter" och "torgförs" talar sitt tydliga språk om det.

Och frågan kvarstår om än nu begränsad till de som skriver artiklarna, dvs Johan Westerholm och Chris Forsne på ledarsidorna.se, vad jag och Seawolf har för åsikter som också de har.

Det finns säkert många, men inte samtliga, och var gång jag länkar till en artikel och inte bara just dit brukar jag uttrycka det med orden att artikeln är intressant, eller något liknande.

För att nu förenkla det fortsatta utbytet, i allt godare stämning, länkar jag till en artikel just av Chris Forsne som är snäppet mer än intressant, jag dristar mig till att säga att den i nästan sin helhet uttrycker det jag kunde ha uttryckt om jag haft de historiska och nutida insikter i Frankrike som hon har, och den varslar illa om Sveriges framtid.

https://ledarsidorna.se/2019/12/populister-i-alla-lander-forenen-eder/

Vad säger du, Sven-Barry, du känner ju Chris Forsne litegrann sedan tidigare och har en positiv syn på henne, så som du berättade för mig vid någon träff häromåret på min stampub?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum