Avatar

Patrik Engellau förklarar samhällsmodeller för barn

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 11, 2019, 19:01 (1570 dagar sedan) @ S-B A-son


Visst är det ännu mer utflippat, Sven-Barry, men inte på sätt du är medveten om.


Förklara gärna för mig vad det är du menar!


Dina personpåhopp är jag numera ganska härdat mot så ditt utflippade språk om mig och Engellau och att jag enligt dig är en högerextremist bortser jag från, hur tröttsamt det än är.


Men bästa Håkan, var är personpåhoppet? Du gillar ju Engellau, delar frikostigt hans tankar från bloggen och du har aldrig någonsin så vitt jag kunnat se, det är många länkar du delat, gått i polemik mot hans beskrivning av den svenska verkligheten.


Något bättre sätt än representativ demokrati, nej och jag har aldrig ens antytt något annat, utöver att jag gärna skulle ha det baserat på personval som i England.


Tack för svaret.


Men att du håller med om det Engellau beskrev, och att du till och med visste det och ser det som gammal skåpmat, det framgick inte i ditt första inlägg, då det tydligen var viktigare att flippa ut...

Håkan


Kan f.ö. inte förstå att du är så obegripligt lättkränkt, speciellt mot bakgrund av det du brukar skriva om signaturen ole och sättet du beskriver undertecknad på.

Mvh Sven-Barry, polemiker vid gott mod

Lite omständligt och säkert sövande för andra att polemika med Sven-Barry, då det sällan blir något utvecklande av det.

Men det flippade var just att du ju håller med om det Engellau skriver och illustrerar - ändå måste du flippa ut i nedsättande ord om honom och mig.

Det hade ju kunnat bli en mer sansad vidareutveckling av temat.

Att du inte fattar att det är personpåhopp så som du formulerar dig med påståenden och anklagelser är jag medveten om sedan länge, också det syftade jag på med inledningen.

Jag gillar inte Engellau på det Sven-Barrysätt du menar, och jag är definitivt inte frikostig med länkar till DGS, och jag har några gånger gått i polemik både mot honom och andra som skriver på DGS, men naturligtvis där och inte på upa.

Och till sist, jag har känt mig kränkt på riktigt endast en gång på upa, och det var för några år sedan då någon skrev att det jag stod för, enligt honom alltså, fick honom att associera till gaskammare.
Men vi har träffats flera gånger sedan dess utan att han verkade illa till mods att se mig, så det var nog bara ett tillfälligt hjärnsläpp.

Annars är jag en polemiker vid gott mod också, och hoppas nu faktiskt få höra lite synpunkter på själva ämnet.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum