Avatar

Från den andra sidan av västervärlden...

av Seawolf @, lördag, december 28, 2019, 09:07 (226 dagar sedan) @ Håkan

...läste jag just detta i min morgontidning, som trots viss åldersrelaterat motspjärnande numera är digital också för mig.

https://www.gp.se/nyheter/världen/nancy-pelosi-håller-trump-på-halster-1.21973526

Det finns ännu hopp om ett USA utan Trump i version 2.

Men inget hopp om en framtid utan Brexit, och Johnson, den senare dock möjlig att byta ut om några år så som det demokratiska spelets regler är. Men lagt kort ligger och Brexit will be done, come what may.

Och inget hopp för tryckerier och journalister som tror att de kan försörja sig som på nittonhundratalet, i konkurrens med alternativa media på nätet.

Det hade varit fint att leva i mindre intressanta tider, de tider då folk kunde prata med varandra och förstå varandra utan att det måste tolkas...

Håkan

Det är tragiskt att se att när väljarna i olika länder väljer politiker som makteliten ogillar, så sätter de senare igång smutskastning och ren förföljelse mot de valda, i stället för att lyssna på väljarna och anpassa sin politik till vad väljarna vill ha.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum