Avatar

Det blev inget köpt

av Pinja, söndag, december 29, 2019, 14:07 (223 dagar sedan) @ S-B A-son

Det var bra att ingen superkomplicerad elektrisk "food processor" blev inköpt tycker jag. För nog kan du ge dig Jimmy på att den skulle djälvas och trilskas just när "nöden" är som störst.

Jag för varje sommar en diskussion med min syster, som vill skänka mig en slik djävulsapparat att installeras på vårt sommarställe som numera ägs och administreras av mig. Men jag vägrar att ta emot den. Det gammaldags utedasset fungerar alldeles utmärkt.

I ditt fall tror jag att den tilltänkta nödiga användarinnan helt enkelt är lite ovan vid båtliv. Med lite mer vana, vilket ju ditt inlägg antyder redan börjar infinna sig, tror jag att det kommer att fungera alldeles utmärkt med en traditionell båttoalett modell pumpa pumpa. Men se till att den är i oklanderligt skick. Jag har genom åren "båtpott-tränat" ett antal damer, både små och stora, på den traditionella pumpa pumpa toan, och det har gått bra redan efter ganska lite träning.

Vad gäller inköp till båten så har det blivit nya mantågsvajrar. Använt båten har jag dock inte gjort. I år heller.:conf:

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum