Avatar

Snart nytt plankår

av Pinja, söndag, december 29, 2019, 15:49 (223 dagar sedan) @ Håkan

Så är det förstås, men har plankapplikationen varit sån från början? Bara Rövarn vet.

Pinja


Jag är en av väldigt många plankister (Vi var många på den tiden) som i ett utbyte av inlägg och ideér på det dåtida dödsdömda planket tillsammans med Rövarn utformade det som blev Klotterplanket upa.

I mitt tycke med en layout och struktur som är bättre och överskådligare än alla andra jag sett, och såvitt jag vet har ingenting ändrats sedan dess, Pinja.

Och återigen, vi profiterar alla på en mans goda vilja och snudd på oändliga tålamod med oss att få använda hans server, den står förmodligen än i dag i ett hörne i källaren till hans och familjens hus i en ständigt avfolkningshotad liten bruksort, någonstans i Sverige.

I all sin enkelhet är upa en del av det nya medielandskap som växer fram i landet, enligt en eller två beskylld på oklara grunder för att hysa extremister på yttersta högerkanten, men jag hoppas Rövarn fortsätter att gilla oss sådana vi faktiskt är...

Håkan

Jag minns diskussionerna, och resultat blev ju mycket bra. Plankets format är snudd på oöverträffat i sin rena elegans, fritt från allsköns "grejer".

Beträffande medialandskapet så både sörjer jag och gläds åt utvecklingen. Det är sorgligt att riktiga välfinansierade tidingar knappt finns längre i vårt land, och att några av de som trots allt lever kvar har blivit så ängsliga. Men det är naturligtvis glädjande att så många fler kanaler för opinionsbildning tillkommit, och att så många fler får tillfälle att både skapa och ta del av materialet där.

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum