Avatar

Public Service..

av Seawolf @, söndag, januari 05, 2020, 07:09 (216 dagar sedan) @ Pinja

Som jag skrev förut tycker jag mig ha sett en viss omvändelse under galgen hos delar av SVT. Förmodligen av ren självbevarelsedrift.

Pinja

Det handlat INTE om någon omvändelse, utan en taktisk manöver medan stormen av ifrågasättanden föreligger.

Strategin är värre än oförändrad: Genom att ha fått igenom tvångsskatten kan man nu efter att debatten lagt sig ösa på obehindrat med att sofistikerat urval av produktioner med ensidigt ideologiskt innehåll men såpass subtilt gjort att granskningsnämnden inte kan fälla det. (Dagens Granskningsnämnd när f.ö alldeles nonsens: Bara mun men inga klor). När något fälls så drabbas INTE de anställda som ligger bakom. Det är ju inte organisationerna SVT/SR/UR som bryter mot deras tillstånd, det är personer.

Dagens regler är som att ett företag får fartböter för att en anställd som kör tjänstebil i jobbet kört för fort.

SVT/SR/UR befolkas till minst 80% av rödgrönt troende och de kommer de ALDRIG att uppträda neutralt förrän varenda medarbetare som inte passar sig mycket noga för att i strid med sin övertygelse uppträda sant neutralt så de inte skulle fällas i domstol för neutralitetsbrott med åtföljande sparken.

Därigenom kommer det att ske en utrensning av medarbetare som bara inte fattar vad neutralitet är och som är så impregnerade av sin rödgröna ideologi att de är oförbätterliga. Vi måste alltså uppnå en public service vars medarbetare och journalister verkar MED personligt ansvar.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum