Avatar

Public Service..

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, januari 05, 2020, 16:54 (216 dagar sedan) @ Håkan


Om du tror att Patrik Engellau är expert på mellanöstern är det knappast lönt att ge dig en länk till en artikel som en verklig expert, Magda Gad, har skrivit. Men so what, jag tar risken att du får ännu ett utbrott:

https://www.expressen.se/kronikorer/magda-gad/usa-kan-ha-oppnat-helvetets-portar-i-iran/

Mvh Sven-Barry


Jag hade gärna sett att du, Sven-Barry, med din idol i ryggen som expert hade nämnt något om vad som är missvisande eller fel i den artikel jag länkade till.

Och frågan om varför du uttrycker dig som du gör, ständigt om mig och i det här fallet än en gång om Patrik Engellau, kan bara du själv svara på.

Den artikel du länkar till publicerades sent i går kväll och jag hade inte läst den tidigare men tackar dig nu för länken, mycket intressant och informativ och också på flera sätt som du möjligen inte själv ser - men jag ser nu fram emot ett lugnt och meningsfullt utbyte av tankar om detta.

Håkan

Ja, du fick ännu ett utbrott.

1. Du länkade som vanligt till Engellaus artikel utan ett enda ord om vad du tyckte om innehållet förrän jag länkade till Magda Gads artikel och där jag också gav henne ett erkännande som expert. Då börjar du avkräva mig svar om vad jag tyckte var fel i Engellaus beskrivning av verkligheten. Lite kul är det. Håller du alltså med om allt den mannen skrev och hur kan du i så fall bedöma sanningshalten i skriverierna?
Jag kan det inte.
Min åsikt är att Engellau är en åsiktsmaskin inspirerad av Breitbart i USA. Din åsikt är uppenbarligen någon helt annat.

2. Jag är glad att du uppenbarligen läste Gads långa text. Hon är på riktigt insatt i mellanöstern i kraft av att hon faktiskt är in situ.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum