Avatar

Snacka går ju...

av Seawolf @, fredag, januari 10, 2020, 18:37 (383 dagar sedan) @ S-B A-son


Efter några tafatta försök skakade polismannen på huvudet och talade vänligt om för mig att om jag inte kom med en tolk nästa gång skulle det inte bli någon anmälan och jag skulle dessvärre nödgas att kastas ut.


Vämjeliga hälsningar från Ben-Sverje


Hur vet du att han sade just det?

Du måste naturligtvis kräva att Spanien i likhet med Sverige inför obligatorium hos alla myndigheter att de skall anskaffa och bekosta gratis tolkhjälp för alla som uppsöker dem. Det kostar bara några miljarder om året, det har säkert Spanien råd med.


Ryktet säger att det för några år sedan fanns ett gäng Ukrainare med ståltänder och muskelmassa som rånade vanligt folk både i lägenheter och på gatan. En av dem som råkade illa ut var en av mina gamla vänner från Sverige.

Hursomhelst, Guardia Civil "samlade" ihop dem, finkade dem och satte dem sedan på ett flyg till Kiev. Problemet med Ukrainare löst.

För ett drygt år sedan befann jag mig tillsammans med mina vänner på en pub som drivs av en kvinna i dryga fyrtioårsåldern. Hon är alltid där ensam och är mycket vänlig.
Så kom en lång karl in med två hundar i sällskap. Kvinnan talade om för honom att hundar inte fick vara inne i lokalen och att han måste binda dem utanför. Han gav totalt fan i vad hon sa varpå hon blev ilsken och bad honom ta hundarna med sig och dra. Han brydde sig fortfarande inte varefter jag fick för mig att han skulle slängas ut vilket jag också gjorde. När han kom ut började han slänga stolar omkring sig och då slutade jag bry mig om honom.
En liten karl från en krog på andra sidan torget gav sig på honom med enormt snabba slag och efter ca 3 minuter kom Guardia Civil.

Hade vi haft Guardia Civil i Sverige med deras resurser hade vi inte haft så stort gängvåld i Sverige. Det är jag övertygad om.

Mvh Sven-Barry

En Dj-a tur att du och lille boxaren inte agerade så i Sverige, då hade ni fällts i domstol, hundmannen hade fått saftiga skadestånd som ni skulle betala till honom.
Jag undrar hur länge det dröjer innan det bildas ett alternativt rättsväsende i Sverige....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum