Avatar

Snacka går ju...

av Seawolf @, lördag, januari 11, 2020, 18:19 (380 dagar sedan) @ Arne w

Håkan,
enligt en ledare jag läste i Svenska Dagbladet i höstas anser SvD också att de källor du brukar hänvisa till, t ex Kvartal och Det goda samhället, tillhör de högerextrema. Så Sven-Barry är inte ensam, även om Svd kanske inte är hans favorittidning.
Arne

I ett internationellt perspektiv är hela Sverige vänstervridet. Att framföra synpunkter som ligger bara en gnutta åt det håll som är normalt i stora delar av resten av den industrialiserade och demokratiska världen leder till missbruk av begreppet högerextremism.
Den vänstervridna kutymen är att basera sig enbart på ideologiska åsikter och problem och eventuella lösningsförslag förankras i stort sett aldrig i faktiska orsakssammanhang.
Publikationer som tar upp verifierbara fakta och drar slutsatser därav försöker vänstern ständigt att avfärda med tillmälen av olika slag. Att gå in i sakdiskussioner görs inte, eftersom man då förlorar stort.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum