Avatar

Snacka går ju...

av Håkan, Göteborg, måndag, januari 13, 2020, 17:07 (378 dagar sedan) @ S-B A-son

Mediestödet är oftast alldeles utmärkt trots att det emellanåt missbrukas, som Peter Hjörne gjorde. Stödet säkerställer en någorlunda oberoende journalistik, helt skild ifrån agendajournalisterna med swishkonton du brukar länka till. Vissa av dem obehagligare än andra.

Mvh Sven-Barry som idag sett förlåtande drag hos GP

Det här skriver jag efter att ha läst de följande inläggen som just kommit också, Sven-Barry och Pinja, men ett inlägg i taget.

För några år sedan kom GP-koncernen till konkursens brant och jag såg det då (och än i dag) som ett exempel på tredje generationens ägarsyndrom, Sven-Barry, om än med väldigt mycket större förändringar i omvärlden än för bara några generationer sedan som kan förklara och göra förståeligt en hel del.
I vilken mån presstödet missbrukades vet jag inte då detta inte var något jag då noterade något speciellt om. Återkom gärna.

Att skattemedel som hanteras av den för tillfället sittande regeringen skulle säkerställa, ens någorlunda, en oberoende journalistik får bli en sådan där Sven-Barry grej.

Liksom ditt ständiga mantra att de sidor jag länkar till, med dina egna ord nu vissa obehagligare än andra, ändå just genom din formulering alla är mer eller mindre obehagliga.

De sidor jag länkat till på senare år är Ledarsidorna, DGS, Kvartal, Henrik Jönsson och Guillette. De flesta med en ansvarig utgivare.

Återkom gärna med exempel, gärna då från de enligt dig mest obehagliga sidorna, så jag och andra kan försöka förstå vad du menar med uttrycket högerextremism.

Inte bara dina egna ord alltså utan länkar eller citat.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum