Avatar

Snacka går ju...

av Pinja, måndag, januari 13, 2020, 20:56 (378 dagar sedan) @ S-B A-son
Ändrad av Pinja, måndag, januari 13, 2020, 21:23

Låt mig säga så här, gammelmedia är oerhört mycket mer oberoende än exempelvis Lamotte, Janousch, DGS eller Henrik Jönsson. Det ligger i sakens natur. Dessa opinionsbildare lever genom bidrag från dem som tycker likadant, dvs att muslimer och invandrare skall kastas ut.

Kvartal är en något annorlunda historia med ett bredare spektra som jag har viss respekt för.

F.ö. tycker jag att SVT och SR har varit oerhört flata mot våra politiker, inklusive och framförallt mot SD. Kanske har de blivit bättre, men jag har inte kunnat se det. Finns duktigare TV-tittare än jag själv förstås.

Mvh Sven-Barry

Nu känner jag ju inte till Lamotte, Janousch, DGS eller Henrik Jönsson annat än ytterst ytligt. Och visst, de skriver med en tydlig agenda. Men tycker jag att många av de av dig så omhuldade "oberoende" gammelmedia också gör. I alla fall när det gäller samtidens stora fråga, invandringen. Så vad är egentligen skillnaden? Inte jättestor som jag ser det.
Med Kvartal, som du säger dig ha en "viss respekt" för, är det annorlunda De som arbetar med Kvartal har lämnat relativt trygga anställningar, som jag uppfattar det för att de känt sig obekväma med det snäva journalistiska klimat som rått på deras arbetsplatser, och för att de brunnit för att göra journalistik och debatt utan andliga tvångströjor. Jag personligen skulle nog säg att jag hyser en betydligt större respekt för Kvartal än för tex. DN så som den kommit bli under nuvarande chefredaktören. Sammanfattningsvis förstår jag, och tom sympatiserar jag med din vurm för de "oberoende" gammelmedia. Det är bara synd att så många av dem tappat sin oberoende kompass.

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum