Avatar

Snacka går ju...

av Håkan, Göteborg, tisdag, januari 14, 2020, 08:22 (373 dagar sedan) @ Cthulu

Såå.. när kvartal låter oliktänkande komma till tals är det högt i tak, öppen debatt, yttrandefrihet o.s.v. men när SVD låter kolumnister skriva vad de vill är det helt plötsligt hela SVD som minsann står bakom och bestämmer. Jag blir inte direkt imponerad av den där Westerholm..

För övrigt gillar jag kvartal och när jag ville betala för någon tidning för att kunna läsa lite om både inrikes och världen så fann jag inget alternativ till SVD. UNT finns här i närheten men den är alltför lokal och DN går fetbort så länge den styrs med järnhand av den där Peter Wolo******. Aftonbladet och Expressen? Hehehe!

Jag vart tvungen att läsa artikeln igen, Cthulu, då jag inte mindes att Westerholm uttryckt sig som du menar.
Jag fann inte heller mer än ett påpekande i slutet av artikeln att krönikören Richerts och SvDs intressen sammanfaller, i försöken att bromsa alternativa medias eroderande av pengaunderlaget för deras verksamheter.

Jag kan inte säga något om innehållet i någon tidning förutom Göteborgs-Posten då jag aldrig läst någon annan under längre tid, och som kanske framgått av andra trådar skulle jag gärna se mer av grävande och analyserande journalistik i GP, både inrikes och utrikes.

Bara en sån sak som att journalister skulle börja ställa följdfrågor och bli mer krävande gentemot de som de intervjuar vore stort...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum