Avatar

Snacka går ju...

av Håkan, Göteborg, torsdag, januari 16, 2020, 14:00 (250 dagar sedan) @ Håkan


Låt mig säga så här, gammelmedia är oerhört mycket mer oberoende än exempelvis Lamotte, Janousch, DGS eller Henrik Jönsson. Det ligger i sakens natur. Dessa opinionsbildare lever genom bidrag från dem som tycker likadant, dvs att muslimer och invandrare skall kastas ut.

Kvartal är en något annorlunda historia med ett bredare spektra som jag har viss respekt för.

F.ö. tycker jag att SVT och SR har varit oerhört flata mot våra politiker, inklusive och framförallt mot SD. Kanske har de blivit bättre, men jag har inte kunnat se det. Finns duktigare TV-tittare än jag själv förstås.

Mvh Sven-Barry


Lever gammelmedia "enligt sakens natur" på prenumerationer och statsbidrag och annonsintäkter från sådana beslutsfattare som inte tycker som de, Sven-Barry?

Detta var den snälla frågan.

Den stygga frågan är att be dig upprepa och därefter stå för dina ord, att enligt dig Lamotte, Janousch, Patrik Engellau som håller i DGS, och Henrik Jönsson i sina publikationer propagerar för att muslimer och invandrare skall kastas ut.

Håkan

Det har nu gått några dagar sedan mina frågor och Sven-Barry har skrivit flera gånger sedan dess på andra ställen, så jag ser det tyvärr som att han än en gång gör en ole, alltså bara slutar skriva då han gjort det jobbigt för sig.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum