Avatar

GP

av Pinja @, Västerås, måndag, januari 27, 2020, 13:25 (1544 dagar sedan) @ S-B A-son
Ändrad av Pinja, måndag, januari 27, 2020, 13:47

Brukar emellanåt skanna av GP. Man har hämtat sig en aning efter Teodorescu, men inte tillräckligt mycket för att rättfärdiga en prenumeration.

Här är en intressant artikel med full bäring på några av upa's sígnaturer som vältrar sig i "vad var det jag sa"-självgodhet men aldrig har modet att presentera en lösning på vad de anser vara Sveriges stora problem.

https://www.gp.se/nyheter/karlsten-vi-tog-det-r%C3%A4tta-och-det-enda-beslutet-1.209020...

Mvh Sven-Barry, som är nöjd med SvD

Vad exakt är det som är så hemskt med Alice? Jag tycker att det befriande med skribenter i samhällsdebatten som skriver rakt ut vad de tycker och tänker. Emmanuel Karlse´n som du länkar till ser jag som en högst ordinär "socialposör", kanske med en litterär förmåga litet över snittet. Hans typ av texter är ju det som våra traditionella media är fulla av, men, vilket Seawolf redan påpekat, trots sitt ädelmod, eller kanske pga av just det, brister avsevärt i sin verklighetsuppfattning. Dvs om vi bara tagit emot de Syrier som flydde från IS, hade vi inte haft denna debatt.

På tal om skribenter har vlt under några år haft en lysande liberal politisk redaktör som dessvärre nu flyttat till sin hemstad Uppsala och Uppsala Tidning. Hon heter Sakine Madon, och är ursprungligen kurd, tror jag. Hon har Alices rättframhet, men är mindre ideologisk. Jag har lagt märke till att både SR och SVT har börjat ha henne i diverse paneler, som i Gomorgon Världen.

PS: tom vänstern gillar Sakine.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ddjQJX/sakine-madons-sommarprat-ar-en-retorisk-ful...

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum