Avatar

Jag fick ett tips om en intressant artikel...

av Seawolf @, söndag, februari 02, 2020, 08:03 (1543 dagar sedan) @ Håkan

För att en totalitör diktatur skall fortleva krävs att den tillämpar ett oerhört brutalt agerande på alla plan mot varje form av tänkbar opposition, samtidigt som folkets välstånd skall vara drägligt och ökande. Detta skiljer Sovjets variant från Kinas. Sovjet var inte tillräckligt brutalt mot oliktänkande och var inte tillräckligt välståndsskapande.

Konsekvensen av detta är att diktaturen Kina aldrig kommer att kunna stoppa sina CO2-utslöpp utan att regimen går under.

Den miljödiktatur som vänstern drömmer om kommer aldrig att inkludera Kiina -den regimen kommer aldrig att släppa sin makt. Ryssland har oerhörda tillgångar av kalla landmassor och kolvätetillgångar och såpass totalitära att de heller aldrig kommer att inkluderas. USA har en konstitution och vapenlagar som gör det fullkomligt omöjligt att gå emot folkviljan, hela utformningen av deras konstitution är fokuserad på att folket alltid skall ha sista ordet, om inte annat så via alla de vapen envar har rätt att äga.

Utan dessa länder kommer varje form av försök till världsomspännande diktatur att vara omöjlig, och i dessa länder kommer kolväteanvändningen att fortsätta för att folket där skall acceptera regimerna.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum