Avatar

Då vi nu talar om SD..

av Håkan, Göteborg, torsdag, februari 06, 2020, 21:52 (1539 dagar sedan) @ Seawolf

Antisionisterna inom S är inte något som motarbetas av S, tvärtom. Dessutom som sagt, S pratar och sjunger inte bara om detta, man BETALAR en massa också.

Jag anser att informationen om olika partier skall vara rimligt sann och saklig, och inte bestå av ständiga påhopp för att några individer pratar strunt. S engagemang mot Israel och judarna går i en helt annan division, med miljardstöd osv. Det är absolut nödvändigt att påtala detta för media i Sverige är rätt tysta om det.

Jag är just hemkommen från en kväll hos Humanisterna med ett långt föredrag av Lars Åberg, författaren till bland andra "Framtidsstaden", och det var lika intressant som beklämmande och inte minst för det Seawolf tar upp.

Han nämnde till exempel just Malmö och hur en tillåten pro-israelisk demonstration attackerades av folk från invandrargrupper utan att politiker eller andra i kommunen sade ett ord om det.
Som Lars Åberg uttryckte det, deras öronbedövande tystnad hördes klart och tydligt av Malmös återstående judiska befolkning.

De små attacker vi då och då får om att vara SD eller värre ser jag numera som jämförbara med en del av vad som skrivs i kommentarsfälten på andra nätsidor.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum