Avatar

Ann-Sofie Hermansson...

av Seawolf @, onsdag, februari 12, 2020, 15:44 (1506 dagar sedan) @ Håkan

...blev friad från stämningen om förtal av en enig Tingsrätt, men de två extremisterna kommer att överklaga och vi får se hur nästa instans hanterar ärendet som jag tror är unikt i Sverige - första gången islamister försöker få igenom sin agenda i en domstol i ett sekulärt land.

https://www.gp.se/ledare/hermansson-lät-sig-inte-tystas-1.23857504

Jag har läst en hel del av det som skrivits och nu skrivs, både från de som är på ena och de som är på andra sidan i åsikterna, och i en del av dessa skrifter nämns religion och religionsfrihet som om det är en del av vad det handlar om, vilket det definitivt inte är.

Ingenting i det Ann-Sofie Hermansson gjorde eller bloggade om har med religion att göra, såvitt jag sett har hon inte ens nämnt ordet någon gång, men det är en del i islamisters strategi att dra fram religionskortet i alla lägen och hänvisa till religionsfriheten för att vinna poänger.

Om nästa instans skulle döma ens delvis till de två kvinnornas fördel trappas detta upp än mer, så vi kan bara hoppas att juristerna på Ann-Sofies sida klarar att hålla religionen borta från svensk rättsskipning.

Håkan

Svensk rättsväsende är sedan några decennier totalt erövrat av rödgröna aktivister, dels via nätverken Ruben och Hilda, dels via det faktum att det i Sverige är regeringen som beslutar om tillsatta domare, vilka nomineras av riksdagen.
Följden av detta är det silande av t.ex. yttranden som rätteligen skulle vara fria enligt grundlagens yttrandefrihet men som i dagens praxis inte är det, och sväljandet av kameler i form av tvångsäktenskap av barn, våldtäkter, egendomsbrott ocvh massor av annat som allmänheten lider av.
Samtidigt har de rödgröna i Sverige mage att kritisera t.ex. Polen och Ungern för att deras regeringar lägger sig i domarkårens pensionsålder mm därstädes.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum